- Úvod
- >>
- Živé vánoční stromky
- >>
- Vánoční borovice, řezaná 190-200 cm
Vánoční borovice, řezaná 190-200 cm
Vonící, čerstvě řezaná borovice, která zůstává svěží během celých vánočních svátků.
Vánoční borovice, řezaná 190-200 cm
Vonící, čerstvě řezaná borovice, která zůstává svěží během celých vánočních svátků.
Parametry a vlastnosti
| Prodejní velikost | 190-200 cm |
|---|---|
| Botanický název | Pinus nigra |
| Použití | vánoční stromek |
Popis
Charakteristika: Borovice lesní se již tradičně využívá jako vánoční stromeček, protože má příjemnou vůni a atraktivní jehličí, které pod vlivem tepla neopadává. Kromě toho velmi pěkně vynikne v menších prostorách. Vytváří štíhlou, elegantní korunu s mírně vystouplými větvemi. Dlouhé jehlice rostou ve svazcích. Mají tmavě zelenou barvu, ze spodní strany jsou zbarveny do stříbřitě - zelených odstínů.
Pěstování: Pro zachování svěžího vzhledu borovice během celých vánočních svátků je třeba stromeček čerstvě nařezat a ponořit do vody, aby se vláha dostala přes kmínek až k větvím. Po dodání borovici umístíme na několik dní do chladného sklepa nebo na balkon, abychom stromeček připravili na přechod do interiéru. Během vánočních svátků dbáme na to, aby byl umístěn co nejdále od radiátoru nebo krbu. Optimální teplota v místnosti by měla být 18 - 22 ° C.
Pěstování: Pro zachování svěžího vzhledu borovice během celých vánočních svátků je třeba stromeček čerstvě nařezat a ponořit do vody, aby se vláha dostala přes kmínek až k větvím. Po dodání borovici umístíme na několik dní do chladného sklepa nebo na balkon, abychom stromeček připravili na přechod do interiéru. Během vánočních svátků dbáme na to, aby byl umístěn co nejdále od radiátoru nebo krbu. Optimální teplota v místnosti by měla být 18 - 22 ° C.
Doporučujeme dokoupit
Naposledy viděno
